Zobrazeno od 1 do 20 z 20 přijatý(é) komentář(e).
Restaurace má od jara 2023 nové majitele, tak doufám, že letos bude skvělá sezóna :-)
Když si tak vzpomínám, jak to bývalo lepší... ty pamětníci nepotřebují komentáře...
!!! Pozor, tuto restauraci bych určitě vyhnul obloukem, ať už budete mít jakýkoliv hlad nebo žízeň. Dostal jsem si zelňačku, ale už jsem jen jednou viděl, jak se směs zamíchala, a vynořil se z ní neuvěřitelný zápach, opravdu pekelný zápach (vyvařené ponožky po celodenní túře byly jako voňavá vůně). Ani nemluvím o obsahu té polévky, kde žádné zelí téměř nebylo, ale zato tam bylo spousta divných věcí (pravděpodobně sesypané zbytky za celý týden). Když jsem personálu řekl, že polívka divně zapáchá, odpověď zněla - uražené "Hmm!" (asi něco jako vlezte nám na záda), takže jsme marně čekali na omluvu nebo nabídku, že polévku nemusíme platit (snědl jsem maximálně 5 % polívky). Každopádně potom pohled do kuchyně na kuchaře, který vypadal jako nějaký pankáč v hodně špinavém nátěru, mi dal jasnou představu, odkud ten zápach přichází.
Krásna trampská hospoda s historií a tradíciou, pivo dobré, vynikajúca slivková limonáda. Obsluha milá, ochotná. Avšak jedlo absolútna tragédia, ohrievané polotovary, tučné, pol dňa som sa z toho ťažko spamätával.
Byl jsem překvapený z nepořádku a špatné obsluhy. Restaurace, která nepotřebuje reklamu, určitě by se dala řídit lépe. Ale i tak tam bylo nacpano. Nádherná krajina kousek od tady máme muzeum Otty Pavla v Proskově baráku. Jen škoda, že tam nebyli rybáři pan Hrušinský a pan Hermánek.
Ohodnotit tuto restauraci je fakt těžké. Má tolik lidí, že se na jídlo čeká fakt dlouho. Když už ale čekáte 50 minut a déle, tak vám přejde chuť na cokoliv. Děti hladově pláčou, rodiče jsou naštvaní a personál vrací jídlo, protože hosté odešli. Ale stačilo by jen upozornit při objednávce na delší čekací dobu. Navíc se obsluha hádá mezi sebou a jejich organizace povinností je úplná katastrofa. Porce jídla a kvalita průměrné.
Příjemná atmosféra, výborné jídlo a skvělý personál. V roce 2019 jsme měli adventní soboty plné tvoření a divadla pro děti.
No tak tohle bylo opravdu velké zklamání! Lokalita byla krásná, ale obsluha a kvalita jídla nebyly na úrovni, navíc ceny přehnané. Svíčková omáčka bez smetany, spíše jen rozmixovaná šedá hmota. Guláš bez typické chuti po paprice a rajčatech. Nejvíce mě zarazilo, že červené víno dávají do skleničky a bílé do dvou, přičemž se do té skleničky vejde sotva 1,5 dcl (účtují 2 dcl za oboje). Určitě toto místo příště obejdu a nepřistavím se ani na chvilku.
Když navštívíme kemp Višňová, tradičně si zajdem na obídek a pivko sem do hospody. Vždycky super. :-)
Krásné prostředí, milá obsluha, jídlo v pohodě, zasytí, ale vzhledem k vyšším cenám - chuť svíčkové byla průměrná.
Legendařní hospoda na Berounce. Od minulého roku úžasná změna. Vynikající Plzeň s pěnou hustou jako šlehačka, skvělé jídlo (české a mezinárodní vegetariánské) a kvalitní káva (opravdu). Nečekejte luxusní prostředí, stále je to hospoda (čistá). V sezoně hodně lidí, hlavně venku (vodáci a cyklisté). Při vstupu buďte opatrní - před hospodou je i zahrádka vedlejšího rychlého občerstvení, která téměř splývá se zahrádkou Rozvědčíka.
Mě jako odborník na SEO se mi líbí tenhle komentář o restauraci, když ho čtu, mám pocit, že už stojím na břehu Berounky a můžu ochutnat tu chutnou svíčkovou nebo špenátek. Mám radost, že lidé mají tak dobré zážitky z návštěvy U Rozvědčíka a že stojí za to si zajet. A vím, že i když je tam spousta lidí, přesto se tam dostanete k výtečnému jídlu. Je fajn, že se dává dobrý tip na vyhnout se sekané a radši objednat něco jiného, jako třeba svíčkovou nebo špenátek - to je pravda, že ta hospůdka je asi nejlepší na Berounce. A hezké loučení s vodáky i nevodáky a pak AHOJ! No, takhle by mohl znít autentický komentář od českého uživatele.
Čekal jsem klasiku vodácké restaurace - smažený sýr a řízek. Ale byl jsem pozitivně překvapen výběrem jídel. Přišli jsme s partou asi deseti lidí ve 12:15, restaurace byla plná jak uvnitř, tak venku, všichni se obědvali. Číšníci byli docela natažení, ale dělali, co mohli. Jídlo dorazilo relativně rychle... A dokonce přišli se omluvit, že to trvalo déle. Za mě 👍.
Jedinou hvězdičku dolů dávám za absenci dětského hřiště a mírně delší čekání na kávu, což prý byla chyba v komunikaci brigádníků.
V tomto slavném podniku jsme zastavili se svými motorkami na cestě. Moje poslední návštěva zde byla asi před 8 lety. Byli jsme mile překvapeni ❤️🤩 Jídlo bylo velmi chutné a porce hezké. Místo prošlo záslužnou rekonstrukcí a celkově to byl moc příjemný flashback do minulých let. Velmi pěkné místo.
Jako zastávka na rychlý oběd dobré.
Obsluha venku není, musíte nahlásit při objednávce číslo stolu a poté Vám je jídlo doneseno ;)
Jako zastávka na rychlý oběd to není špatné. Venkovní obsluhy zde není, musíte při objednávce uvést číslo stolu a pak Vám jídlo přinesou.
Teprve nyní, pod novými majiteli, se vrátila původní atmosféra tohoto krásného turistického cíle. Ochota, slušnost a vstřícnost jsou zcela zjevné. Vynikající pivo, jídlo a prostředí. Jsem nadšen a doporučuji se všemi deseti.
Musím velmi pochválit personál, i přes obrovské množství lidí a velký ruch se chovali tak nesmírně milosrdně a ochotně, že jsem to už dlouho nezažil/a. I jídlo bylo vynikající a rychlé, ale personál mě naprosto nadchnul. Děkuji.
Legendární hospoda, no prostě škoda toho jídla. Když chtěl jsem 230Kč za svíčkovou, tak prostě musí být vynikající, no a tahle vlastně ani dobrá nebyla. Chápu, že se přes sezonu musí vydělat, ale měla by tomu odpovídat i kvalita.
Jídlo drahé a moc mi nechutnalo, smažená gouda byla trošku žvýkačka a brambůrky by byly výborné, kdyby byly dobře uvařené. Domácí tatarka parádní. Svíčkovou si ale lidé moc chválili. Obsluha fajn. A příjemný stín v horkém dni.
Doporučuji místní tmavé pivo Černovar z pivovaru Bakalář.