Hotelová restaurace Maxmilian - Loučeň

MobilTon.cz

Hotelová restaurace Maxmilian - Loučeň

Hotelová restaurace Maxmilian - Loučeň

Publikováno dne: - Zobrazení: 1 398 - Sdílet
Tisknutelná verze - Verze PDF
Komentáře: 30 - udělat klikněte zde pro zobrazení nebo přidání komentáře
Hlasy: 134 - Hodnocení: 3.1

Hotelová restaurace Maxmilian: Skryté poklady Loučeně

V srdci malebné vesnice Loučeň se nachází hotelová restaurace Maxmilian, která nabízí jedinečné gastronomické zážitky v historickém prostředí. Tato restaurace je ideálním místem pro rodiny s dětmi, páry i jednotlivce, kteří hledají místo k odpočinku a skvělému jídlu.

Bezbariérový vstup a dostupnost

Maxmilian dbá na bezbariérový přístup pro všechny návštěvníky. Hosté mohou využít bezbariérové parkování a bez obav se pohybovat po restauraci, kde je zajištěno bezbariérové posezení. V restauraci se nachází také toaleta přizpůsobená pro osoby s omezenou schopností pohybu.

Atmosféra a oblíbené pokrmy

V restauraci panuje neformální a přátelská atmosféra, která vítá všechny návštěvníky. Mezi oblíbené pokrmy patří steak s pepřovou omáčkou a chutné mušle. K dispozici je také dětské menu, které potěší malé gurmány. Oběd a večer můžete trávit v příjemném venkovním posezení, kde si vychutnáte káva nebo alkohol dle vašeho výběru.

Možnosti placení a rezervace

Restaurace Maxmilian nabízí různé možnosti služeb, včetně platby debetními a kreditními kartami a NFC platbami. Je doporučeno provést rezervaci, zejména během víkendů nebo svátků, kdy bývá restaurace zaplněná. Díky ochotnému personálu a jejich rychlé reakci se můžete těšit na pohodový zážitek.

Kvalita jídla a zpětná vazba zákazníků

Zákazníci si chválí chuťové kombinace a kvalitu jídel, avšak není to vždy pravidlem. Někteří hosté poukazují na dlouhé čekání na jídlo a pomalou obsluhu. Například zkušenosti s předkrmovým tatarským biftekem a hlavním chodem ukázaly rozpor mezi očekáváním a realitou. Na druhou stranu, ti, kteří zažili vynikající pokrmy, jako je jehněčí nebo výborné víno, byli nadšeni.

Ideální místo pro každého

Maxmilian je vhodný nejen pro turisty, kteří chtějí objevit kouzlo Loučeně a okolních památek, ale i pro místní obyvatele hledající místo pro rodinné setkání nebo romantickou večeři. Večeře o samotě může být příjemným zážitkem, ale je dobré mít na paměti, že zkušenosti se mohou lišit. Celkově je restaurace hodnotným místem, které má potenciál nabídnout kvalitní gastronomii s patřičným servisem.

Pokud plánujete návštěvu Loučeně, nezapomeňte se zastavit v restauraci Maxmilian a vyzkoušet, co všechno toto místo nabízí!

Jsme založeni v

Kontaktní telefon příslušného Restaurace je +420325585381

A pokud chcete poslat WhatsApp, můžete to udělat na +420325585381

mapa Hotelová restaurace Maxmilian Restaurace, Česká restaurace v Loučeň

Otevíráme podle následujícího rozvrhu:

Den Otevírací doba
Pondělí
Úterý
Středa
Čtvrtek
Pátek
Sobota (Dnes) ✸
Neděle

Webová stránka je

Pokud chcete změnit jakýkoli detail, který/é považujete za chybný týkající se této webové stránce, vyzýváme Vás, abyste nám doručili zprávu, a to upravíme co nejdříve. Předem děkujeme.

Obrázky

Videa:
https://www.tiktok.com/@robss05/video/7281533267956862213
Odkázat tento obsah:
Komentáře:

Zobrazeno od 1 do 20 z 30 přijatý(é) komentář(e).

Tomáš Šťastný (31.05.25 23:35):
Výborné jídlo a pití a milá obsluha.
Iva Kubíček (30.05.25 22:27):
Dlouhá doba čekání nám tolik nevadila, protože jsme čekaly s výborným vínem. Obsluhy by si ale měly udělat pořádek, kam jídlo vlastně nesou, protože každé jídlo nesly na špatný stůl. Co se týče samotné restaurace, tak žádný extra výkon, ale i tak jsme si moc pochutnaly. :)
Jakub Krejčí (28.05.25 21:55):
Ubytování bylo fajn, velká koupelna s vířivou vanou, prostředí a možnosti služeb hotelu zaslouží 4 z 5*. Ale restaurace je úplně jiná pohádka. Servírované menu v rámci polopenze připomnělo školní léta, vlažná nedochucená polévka, "all'arrabbiata" s penne byla od italských chutí daleko a varianta kuřecího masa s rýží kvalitou také nezaujala. Člověk by s jídlem přimhouřil oko, ale obsluha restaurace tomu dává korunu. Slečna za barem se chová tak, že do takového podniku rozhodně nepatří. Bez obalu vyjádří nespokojenost s výší tuzéru předchozích hostů před dalšími klienty, když jsem upozornil, že jsem dostal pivo v mastném půllitru, cítil jsem, že je to pravděpodobně moje chyba a její celkový přístup a chování dokáže velmi znepříjemnit večer. Příště jedině bez gastronomie.. výjimku tvořily snídaně, tady byl personál milý a chuť i kvalita jídla byly v pořádku.
Richard Kolman (22.05.25 7:34):
Nepoživatelné jídlo, hovězí steak, který by nerozžvýkal ani šakal, slibovaný Coleslav došel, místo bylinkové bagety pouze normální vytažená z mrazáku. Kdybych nebyl pozvaný, tak bych se otočil a odešel.
Kateřina Kubíček (21.05.25 4:12):
Jídlo dobré a obsluha příjemná. Pěkné posezení venku na zahradě. Na jídlo jsme dlouho nečekali. Jen jsme měli panenku a nikdo se nás nezeptal, jak ji chceme. Tak byla lehce krvavá, ale výborná.
Hana Černý (19.05.25 4:04):
Když chcete jít na jídlo nebo si dát slavný koláč s mákem, musíte zaplatit vstup do areálu 120 Kč, což podle mého názoru není správné a hlavně není to nikde předem napsané, tak pozor!
Pavel Pospíšil (15.05.25 4:07):
Ceny jsou jako v centru Prahy, ale kvalita zdaleka neodpovídá. Už nikdy více.
Ivo Urban (14.05.25 21:08):
Obsluha zmatená a pomalá. Ceny a
ni zdaleka neodpovídají kvalitě. 3x
polívka, 5x pití cca 400,-.

(Obsluha zmatená a pomalá. Ceny ani zdaleka neodpovídají kvalitě. 3x polévka, 5x pití asi 400 korun.)
Roman Šmíd (14.05.25 6:57):
Po druhé návštěvě musím říct "nikdy více." Ty dvě hvězdičky za příjemnou obsluhu a slušné pivo. Jídlo? Předražená katastrofa. Škoda...
Robert Beneš (11.05.25 22:17):
Čistý hotel. Velmi štědrá snídaně. Lahodné jídlo. - Clean hotel. Very generous breakfast. Delicious food.
Vendula Kubíčková (11.05.25 17:06):
Během našeho pobytu jsme tu měli jídlo dvakrát a nemůžeme si stěžovat. Jídlo i obsluha, vše v pořádku.
Roman Veselý (10.05.25 6:47):
Budu stručný, hodnocení je oprávněné. Ceny jsou přemrštěné a kvalita je katastrofální. Syrová zelenina z mrazáku a za to platit 150 Kč? Navíc po hodinovém čekání, kdy v restauraci bylo jen 10 lidí? No udělejte si každý svůj vlastní názor...
Adéla Kubíčková (07.05.25 19:19):
Uf. Nesmím zapomenout, že jsem byla v restauraci někdy víc zklamaná. Menu vypadalo slibně. Dala jsem si cibuláčku za 70 korun a romanesco s parmezánem za 160. Obojí nedochucené, cibuláčka amatérská, romanesko úplná katastrofa. Mokré, neslané, nedochucené a na něm pár šupinek parmezánu. To vše. Manžel měl řízek, ten byl tučný a k němu brambory bez chuti. Obsluha byla ale moc příjemná, nápoje v pohodě. Ještě že nedaleko je pizzerie. Tam se půjdeme po večeři najíst..
Viktor Jelínek (07.05.25 6:30):
Varí sa tam, akoby klientov nenávideli. Nikdy v živote som nejedla také zlé jedlo. Objednali sme steak a ryby. Ryba bola taká slaná, že si myslíme, že dávali soľ, zabudli na ňu a opakovali to mnohokrát. Steak bol najtvrdší kus mäsa, ktorý som v živote jedla. Je mi ľúto servírky, že bola milá a bola to ona, kto musel predkladať také odporné jedlo a prijímať sťažnosti.
Zbyněk Kohout (06.05.25 8:35):
Neprofesionální obsluha, kvalita jídla neodpovídá ceně - to není úplně ideální situace.
Ondřej Kubík (02.05.25 19:19):
Prostředí: příjemné
obsluha: milá a ochotná
ceny: vysoké

Jídlo
celková chuť: ucházející
kvalita surovin: hrozná
Libor Bláha (02.05.25 13:04):
V restaurací jsme byli během našeho pobytu velmi spokojení, skvělé jídlo a drinky, příjemná obsluha s úsměvem, pro ni nebyl žádný problém.
Michal Škorpil (01.05.25 17:43):
Na jídle jsme si pořádně pochutnali
Jarmila Kubík (29.04.25 14:26):
Právě jsme se vrátili z prodlouženého víkendového pobytu a musím konstatovat, že všichni a všechno, s kým jsme přišli do styku, bylo bezchybné. Týká se to hotelu, jeho restaurace i obou personálů. Zámek a přilehlá zahrada to samé s jedinou výjimkou - v samoobslužné restauraci jménem Vtipná kaše byly čápy s mákem dobré, ale ten katastrofální kalný totálně přesolený "vývar" za 45,- Kč... Toto zařízení ale prý k hotelu nepatří.
Simona Urban (27.04.25 17:38):
Dost blbej nápad - darovat svým blízkým poukaz na večeři v hotelový restauraci. Nakonec to skončilo bufetovou večeří v jiný místnosti.
HLAVNÍ JÍDLA & PŘÍLOHY
Smažený kuřecí křídla s česnekovou majonézou
Dušený vepřový maso v smetanový omáčce s restovanými šunkovými proužky a zeleninou
Plněné bramborový knedlíky uzeným masem se smaženou cibulkou a dušeným zelím (knedlíky byly evidentně z prášku)
Pizza di Zuzu (ve 20.30 h docela nepoživatelný)

Další komentáře:

Přidat komentář
Bezpečnostní kód
(Pokud nerozumíte znakům na obrázku, obnovte stránku)
Poznámka: Váš e-mail nikdy nebude na tomto webu zveřejněn.
Pomozte nám udržet tento web bez urážek nebo obtěžujících komentářů.