Kantýna - Nové Město

MobilTon.cz

Kantýna - Nové Město

Kantýna - Nové Město

Publikováno dne: - Zobrazení: 102 371 - Sdílet
Tisknutelná verze - Verze PDF
Komentáře: 58 - udělat klikněte zde pro zobrazení nebo přidání komentáře
Hlasy: 11327 - Hodnocení: 4.6

Restaurace Kantýna: Oblíbené Místo pro Milovníky Masových Jídla

Kantýna, nacházející se v srdci Nového Města, je ideálním místem pro všechny milovníky masových specialit. Tento podnik se zaměřuje na kvalitní maso a nabízí širokou nabídku pokrmů, které potěší každého návštěvníka. Pokud hledáte útulné místo s příjemnou atmosférou, Kantýna je tou pravou volbou.

Možnosti Platby a Parkování

V Kantýně jsou akceptovány kreditní karty a debetní karty, což usnadňuje placení. Také je zde možnost provádět NFC platby, což je praktické pro ty, kteří preferují moderní způsoby transakcí. Pro návštěvníky, kteří přijedou autem, je k dispozici bezbariérové parkování a placené parkování na ulici.

Příjemné Posezení a Dostupnost Služeb

Kantýna nabízí bezbariérové posezení, což zajišťuje pohodlný přístup pro všechny návštěvníky. Je možné si rezervovat stůl pro skupiny, i když není garantováno, že se podaří najít místo v rušnějších obdobích. Obsluha je zde vstřícná a ochotná, i když recenze naznačují, že někdy může být obsluha spěchaná.

Skvělá Nabídka Jídla a Nápojů

Na jídelním lístku najdete řadu populárních pokrmů. Mezi oblastmi, které stojí za to vyzkoušet, patří cheeseburger, carpaccio a různé druhy trhaného masa. K tomu patří i vynikající Plzeň, která je perfektně načepována. V Kantýně můžete ochutnat nejen klasickou českou kuchyni, ale také moderní variace jídel.

Kromě hlavního jídla si nenechte ujít ani jejich zákusky, jako jsou buchtičky s krémem, které byly v recenzích vychvalovány. Pro ty, kteří chtějí něco menšího, nabízíme i jídlo s sebou.

Atmosféra a Přátelský Přístup

Restaurace Kantýna je známá svou útulnou atmosférou, která navozuje pocit tradiční české hospody. Interiér má moderní a elegantní vzhled, který je doplněn příjemným osvětlením. Návštěvníci si také chválí milou obsluhu, která vytváří přátelskou náladu.

Zvláštní Vybavení pro Všechny

Kantýna je LGBTQ+ friendly a umožňuje vstup s domácími mazlíčky, takže si sem můžete vzít i svého čtyřnohého přítele. Mezi další funkce patří indukční smyčka pro nedoslýchavé, což ukazuje na snahu o zahrnutí všech návštěvníků.

Celkové Zhodnocení

Ať už hledáte rychlý oběd nebo romantickou večeři o samotě, Kantýna je skvělým místem, kde si pochutnáte na vynikajícím masovém jídle a kvalitním pivu. Díky své dostupnosti a zajímavému konceptu je Kantýna výbornou volbou pro všechny, kdo chtějí zažít autentickou českou gastronomii v moderním podání. Doporučujeme rezervaci předem, zejména během víkendů, protože místo bývá často plné.

Můžete nás navštívit na adrese:

Telefonní číslo uvedeného Restaurace zaměřená na masová jídla je +420605593328

A pokud chcete poslat WhatsApp, můžete to udělat na +420605593328

mapa Kantýna Restaurace zaměřená na masová jídla, Česká restaurace, Restaurace v Nové Město

Jsme otevřeni v následujících hodinách:

Den Otevírací doba
Pondělí
Úterý
Středa (Dnes) ✸
Čtvrtek
Pátek
Sobota
Neděle

Webová stránka je

Pokud je to nutné změnit jakékoli informace, který/é považujete za nepřesný o tomto webu, prosíme Vás, abyste nám doručili zprávu, a to opravíme co nejdříve. Děkujeme předem oceníme to.

Obrázky

Videa:
Kantýna - Nové Město
Odkázat tento obsah:
Komentáře:

Zobrazeno od 21 do 40 z 58 přijatý(é) komentář(e).

Karel Kubík (05.07.25 7:27):
Zbožňujeme tenhle podnik 🤍 jejich carpaccio je pro mě naprostá lahoda, jedla bych ho pořád dokola. Burger je taky úžasný, maso medium 👌🏻 Z pultu si oblíbíme roastbeef a jejich bramborovou kaši 🤤

Vřele doporučuji! 🍽️
Kryštof Hájek (02.07.25 18:36):
Tak tohle je asi teda nejluxusnější kantýna, co tu máme 😄. Jídlo je naprosto skvělé, já jsem šel osobně na buchtičky s krémem a musím říct, že tyhle mě fakt dostaly. Musím se teď omluvit mé babičce, ale tyhle jsou prostě úžasné. Nakonec jsme si ještě objednali trhané vepřové maso se salátem Coleslaw a musím říct, že to bylo prostě skvělé. Navíc mě fascinuje ten krásný stůl uprostřed hlavní místnosti, taková dominanta. Pivo si pamatuji z minula a všechno super. Určitě doporučuji! 🍻
Michaela Kuka (01.07.25 11:27):
Fascinující místo s originálním konceptem. Hlavně na stojáka... Pivo bylo skvělé. Jídlo taky výtečné.
Slávka Růžička (30.06.25 9:54):
Úžasná atmosféra, skvělá kuchyně a milá obsluha, co víc si přát. Moc díky za skvělý zážitek! 👌😉.
Vlastimil Kubík (28.06.25 18:24):
Skvělá hospoda a úžasný koncept. Rád si vyberu maso podle své chuti. Pravidelně se vracíme kvůli tataráku.
Emil Králík (28.06.25 14:59):
Všechno zase na jedničku (jako vždy), ale dej pozor na ty topinky, já je užseral, ale někdo by s nimi mohl mít problémy (asi se tam už pár chvilek válely, protože jsem je k tataráku dostal okamžitě).
Filip Krejčí (28.06.25 11:51):
Mám to tu fakt ráda. Jen minule byla večere silně nepříjemná paní a nebylo tu tmavé pivo. Škoda, vzala jsem sem poprvé rodiče a to nebyl moc dobrý první dojem. Naopak ale u vchodu při placení byli oba velmi milí a celkově návštěvu zachránili. :)
Lukáš Bureš (26.06.25 6:24):
Jídlo je výborné, masová jídla, bramboráky, holandské řízky, domácí chléb, dezert dukátové buchtičky, točená Plzeň a sklenka Prosecca... 350 Kč na osobu. Lepší jít mimo obědovou špičku, problém s volnými místy k sezení.
Tomáš Šťastný (25.06.25 16:04):
Název Kantýna opravdu sedí. Jídlo jak ze závodní kantýny, bez chuti. Pivo jak má být a prostředí příjemné, proto to není jedna hvězdička. Dát za dvě obědové "menička" a dvě piva 750,- je fakt ústřel. Rád zaplatím, ale tohle za to opravdu nestojí.

Příspěvek je plný pravdy! Kantýna má skvělé jídlo jako v kantýně, ale chybí mu chuť. Naštěstí je tam dobré pivo a příjemné prostředí, což mi nakonec dává důvod nedat pouze jednu hvězdu. Platit 750,- za dvě obědové menu a dvě piva je trochu nad rámec. Sice rád platím za kvalitu, ale tohle za to rozhodně nestojí.
Blanka Krejčí (25.06.25 2:35):
I když bylo v podniku opravdu hodně lidí, obsluha si s tím poradila skvěle a všechny rychle odbavila.

Přišli jsme jen na rychlé pivo s tatarákem a carpacciem, a se vším jsme byli spokojení.

Určitě se tu vrátíme, abychom vyzkoušeli i něco dalšího z jejich široké nabídky.
Vít Kubíková (24.06.25 14:41):
Do Kantýny se vždy rádi vracíme. Jídlo je skvělé a obsluha je profesionální, moc milá a vstřícná.
Ivo Švec (20.06.25 2:45):
Mňam. Úžasný žrádlo. Fantastická obsluha. Celkově - velmi zajímavá koncepce.
Karel Kubík (19.06.25 22:50):
Osobní tip? Doporučuji začít s carpacciem jako předkrm, poté si dát roastbeef, bramborák a křenovku. Na stůl bych doporučil hladinku a malinovici do trojzubce. Pro ty zkušenější bych doporučil zakončit to celé buchtičkami.
Patrik Králík (16.06.25 10:05):
Fakt jo. Dlouho jsem chtěla navštívit Kantýnu, ale vždycky to bylo narváno hned na první pohled. Tentokrát jsme měli štěstí, bylo to všední dopoledne kolem oběda. Musím říct, že to jídlo bylo naprosto úžasné. Česká klasika v tý nejlepší podobě. Vynikající Plzeň. Vzadu se dá i posedět. Objednali jsme si tataráček, hovězí s bramborovou kaší a zeleninou a neodolala jsem buchtičkám se šodó, který byly neuvěřitelně dobrý. Cítila jsem bourbon a opravdovou vanilku, buchtičky vláčný domácí. Mňam.
Slávka Kubíček (14.06.25 10:14):
Výtečná zkušenost - skvělé pivo, originální koncept a především exkluzivní jídlo. Všechno tohle v centru Prahy jen pár kroků od hlavního nádraží. Mohu vřele doporučit!
Dagmar Holub (10.06.25 5:20):
Obsluha blesková, posezení příjemné, maso úžasné, Plzeň na čepu jako křen. Opravdu není co vytknout, vážně není.
Alena Bartoš (08.06.25 12:28):
Atmosféra v tomhle podniku je prostě úžasná. Rozhodně doporučuji. Kantýna má něco extra speciálního. Celkově to působí docela jako retro hospoda, což se mi hodně líbí. Jídlo je skvěle chutné. S obsluhou jsem nikdy neměl/a problém. Naopak byli dosud milí a ochotní. Jídlo je sice trochu dražší, ale kvalitou to rozhodně stojí za to.
Štěpán Růžička (08.06.25 5:59):
První třída místo na steak nebo jiná masa jídla jako carpaccio nebo tatarák. Osobně mě oslovil i styl zařízení a s názvem to koresponduje. Kvalita má svou cenu... to je fakt, se kterým se musí počítat! Já se určitě vrátím!
Markéta Šťastný (05.06.25 17:56):
Skvělý maso, nevím co si mám dřív dát. Na čepu máme Plzinka, výborná volba.
Nikola Horák (02.06.25 15:49):
Krátké zastavení na rychlé VYCHUTNÁNÍ si na vepřových specialitách, s nimiž jsme se jinde nesetkali. ÚŽASNÝ ZÁŽITEK, jednak z naprosto dokonale vychuceného jídla (ucho a mrkvová kost nádherně servírované) a jednak z toho mimořádně neobvyklého konceptu "kantýny"... Ceny rozumné, prostředí zajímavé, obsluha celkem dobrá a pozorná... 99% konkurenčních podniků by mohlo závidět takovou návštěvnost... Gratuluji vám a přeji vám - ať se daří... Milan Kouba

Další komentáře:

Přidat komentář
Bezpečnostní kód
(Pokud nerozumíte znakům na obrázku, obnovte stránku)
Poznámka: Váš e-mail nikdy nebude na tomto webu zveřejněn.
Pomozte nám udržet tento web bez urážek nebo obtěžujících komentářů.