Restaurace Kozlovna Celnice Zlín - Bartošova 4393

MobilTon.cz

Restaurace Kozlovna Celnice Zlín - Bartošova 4393

Restaurace Kozlovna Celnice Zlín - Bartošova 4393

Publikováno dne: - Zobrazení: 26 022 - Sdílet
Tisknutelná verze - Verze PDF
Komentáře: 26 - udělat klikněte zde pro zobrazení nebo přidání komentáře
Hlasy: 2359 - Hodnocení: 4.3

Pivovarská restaurace Kozlovna Celnice Zlín

Pivovarská restaurace Kozlovna Celnice, nacházející se na adrese Bartošova 4393 ve Zlíně, nabízí unikátní zážitek pro všechny milovníky dobrého jídla a piva. Tato restaurace se pyšní příjemnou atmosférou, výbornou nabídkou jídel a speciálními pivními specialitami.

Přednosti restaurace

Kozlovna Celnice je populární pro své výborné pivo, přičemž tanková varianta Kozel 11 je mezi návštěvníky velmi oblíbená. V restauraci máte k dispozici také debetní a kreditní karty včetně moderních NFC plateb, což usnadňuje platby.

Jídlo s sebou a na místě

Pokud nemáte čas zůstat, můžete si objednat jídlo s sebou. Pro ty, kteří chtějí relaxovat, je široké menu s možností večeře o samotě nebo v družném posezení s přáteli. Restaurace nabídne i dětské menu a jídlo na baru, čímž vychází vstříc rodinám s dětmi.

Venkovní posezení a plánování

V létě můžete využít venkovní posezení, které je ideální pro romantické večery. Je doporučeno plánování návštěvy, zejména o víkendech, kdy je restaurace často plně obsazená.

Dostupnost a vybavení

Kozlovna Celnice má bezbariérový vstup a toalety s bezbariérovým přístupem, což zajišťuje komfort pro všechny hosty. Pro parkování je k dispozici placené parkoviště v blízkosti restaurace.

Atraktivní nabídky a atmosféra

Restaurace se může pyšnit útulnou atmosférou, která je umocněna rychlou a přátelskou obsluhou. I když někteří návštěvníci zmínili, že obsluha může být někdy mírně arogantní, většina recenzí chválí její profesionalitu a ochotu pomoci.

Jídlo a zákusky

Co se týká nabídky stravování, tato restaurace se zaměřuje na regionální kuchyni. I přes některé kritiky ohledně kvality jídla, jako například podprůměrné burgery, častěji hosté chválí tradiční česká jídla jako svíčkovou nebo kyselici. Nezapomeňte také ochutnat zákusky, které často doplňují hlavní menu.

Závěr

Pivovarská restaurace Kozlovna Celnice Zlín se ukazuje jako skvělé místo pro setkání s přáteli a rodinou, kde si můžete užít kvalitní jídlo a výborné pivo. Ať už hledáte místo pro posezení nebo speciální příležitost, tento podnik je určitě zajímavou volbou.

Naše firma se nachází v

Telefon uvedeného Pivovarská restaurace je +420577001066

A pokud chcete poslat WhatsApp, můžete to udělat na +420577001066

mapa Restaurace Kozlovna Celnice Zlín Pivovarská restaurace, Bar v Bartošova 4393

Těšíme se na Vás:

Den Otevírací doba
Pondělí
Úterý
Středa (Dnes) ✸
Čtvrtek
Pátek
Sobota
Neděle

Webová stránka je

Pokud potřebujete změnit jakékoli informace, který/é považujete za neúplný vztahující se k této stránce, vyzýváme Vás, abyste nám poslali zprávu, abychom to vyřešíme ihned. Děkujeme předem velmi děkujeme.

Obrázky

Videa:
Restaurace Kozlovna Celnice Zlín - Bartošova 4393
Odkázat tento obsah:
Komentáře:

Zobrazeno od 1 do 20 z 26 přijatý(é) komentář(e).

Lukáš Novotný (25.06.25 6:22):
Velice příjemné místo s úžasnou atmosférou a skvělými pochoutkami. Jídlo je navíc za přijatelnou cenu a mají i vynikající pivo.
Jiří Kuka (24.06.25 17:30):
Krásné místo v srdci města, dostatek místa k posezení. Trochu komplikované je parkování, ale to nemá vliv na provoz. Jídlo bylo úžasné a nápoje servírované profesionálně.
Viktor Horák (23.06.25 10:56):
Jídlo a prostředí byly skvělé!
Ale obsluha byla trochu nudná.

Byli jsme tam znovu nedávno a jídlo bylo úžasné.
Jakub Bláha (21.06.25 21:37):
Vše bylo na profesionální úrovni. Milá a rychlá obsluha, jídlo bylo vynikající a drinky perfektní. Rozhodně doporučuji a děkuji moc.
Aleš Procházka (20.06.25 16:49):
Pivo dobré, jídlo hrůza. Drůbeží vývar neviděl drůbež ani z rychlíku. Takže vývar ze sáčku + mražená zelenina. Mňam!
Martin Švec (16.06.25 22:53):
Jídlo bylo v pohodě, ale za tu cenu jsem čekal víc. Atmosféra byla fajn, ale vedle nás seděl nějaký prasečí člověk, co pořád prdl, pumlal a mlaskal. Personál se zdálo, že ho znal, takže asi pravidelný zákazník. Každopádně to bylo dost nepříjemné a nikdo mu neřekl, ať dá pokoj. 🙏🏽
Roman Marek (12.06.25 8:25):
Měli jsme žebírka a hermelín. Jídlo bylo fakt skvělé, ale cena trochu zaostávala. Seděli jsme na zastřešené terase, kde je v zimě chladno, ale topily jsme si tady kamínkem. Přidávám pár fotek.
Božena Šimek (11.06.25 8:23):
Když jsme přijeli do Zlína jen na okoření, nemohli jsme si odpustit návštěvu této pivovarské restaurace, kde jsme byli poprvé. Jídlo bylo opravdu vynikající, obsluha velmi rychlá a ochotná. Bez váhání mohu doporučit tento podnik! 🍻🇨🇿
Filip Svoboda (09.06.25 23:48):
Skvělý podnik, který vás naláká k posedění a vychutnání skvělého jídla.
Antonín Pospíšil (07.06.25 16:18):
Velká hospoda, kde to řve jak ve včelíně. Když máte hlad a máte nějaký problém s lepkem nebo nejíte živočišné produkty, je těžké se tady najíst. Jediná možnost byla grilovaná zelenina, která není podávána samostatně. Naštěstí si kamarádky daly jídlo a já dostala talířek grilované zeleniny. Pikantule, co jsou doporučované, byly jeden velký průšvih. Holky chválily panenku, Caesar salát a pivo. Obsluha super.
Petra Jelínek (04.06.25 23:09):
Úžasný výběr jídel, určitě stojí za ochutnání. Skvělá nabídka nápojů a piv. Jediné, co mi vadí, je zákaz kouření uvnitř, to mě trochu naštvalo 😀.
Zuzana Veselý (04.06.25 5:01):
To byla naše první a poslední návštěva. Jeli jsme na menu, kde jsme zaplatili 170 Kč za úplně rozvařené penne s mdlou a nevýraznou sýrovou omáčkou s nechutnými panenkami, které byly spíše CONGRATULATION, než správně uvařené. Moje přítelkyně si objednala za 250 Kč salát - suché kuřecí maso s dresinkem, který byl tak slabý, že byste si ho mohli koupit v Bille a přidat lžičku oleje a vody. Salát byl vyklopený rovnou z vaničky do talíře - brutálně tvrdé kusy spodní části. Po jídle mi bylo špatně ještě celý večer.

Obsluha byla milá a snaživá, ale k čemu to bylo dobré. Zanechali jsme polovinu obou jídel a odešli o 500 Kč lehčí, znechuceni naší zkušeností a tím, že jediná věc, která se jim tam vlastně povedla, byla koupená limonáda bez příchuti.

Gratulujeme Kozlovna, ale už nikdy znovu.
Dalibor Svoboda (02.06.25 16:25):
Byl jsem v tomhle místě na Cézarův salát a k tomu jsem si dal jedno nasekané. Salát byl dobrý, ale pivo trochu pod úrovní.
Pavel Kratochvíl (01.06.25 22:49):
Strava skvělá za rozumnou cenu, obsluha příjemná a profesionální. Prostředí hezké a čisté. Určitě budu tento podnik opakovaně navštěvovat, ať už na jídlo nebo jen na pivo. Rozhodně doporučuji.
Pavel Bureš (01.06.25 7:24):
Vše je v pohodě, jen mi vadí jedna věc: Proč každý, a vážně každý číšník nese pivo ke stolu tak, že mu to celou cestu od výčepu teče po zemi? To má být nový trend? Podle mě je to trapné a plýtvání skvělým pivem... Jinak je vše v pořádku.
Zdeněk Kubíková (26.05.25 8:50):
Vynikající pivo, úžasně rychlý servis. Jídlo je trochu podprůměrné, ale i přesto jsem maximálně spokojený:)
Roman Holub (22.05.25 18:05):
Nabídka jídel je sice omezenější, ale jídlo vypadá a chutná skvěle. Pivo výborné, krásně načepované. Obsluha předčila očekávání - milá a příjemná.
Adam Růžička (22.05.25 13:45):
Návštěva Pivovarské restaurace: Ten slaninový burger byl fakt dobrý. Maso bylo šťavnaté a výborně dochucené (odhaduji použití hrubozrnné francouzské hořčice?), houska byla křupavá a chutná. Kozel 11 byl skvěle natočený, sklo pořádně vyčištěné. Prostředí odpovídalo standardu pivovaru Kozlovenského. Zahrádka byla příjemná, z některých míst s výhledem na náměstí. Psí vstup byl povolen pouze na zahrádku, obsluha nám na vyžádání přinesla misku s vodou.
Ivana Kubišta (21.05.25 3:57):
Obrovské zklamání. Nejhorší burger, co jsem kdy měl. Ani nevím, kde začít. Mleté maso bylo celkově bez chuti (kuchař zapomněl na sůl a pepř) a mělo divnou konzistenci. Ze strany bylo málo opečené (šedý povrch místo hezky dozlatova opečeného, jak bych si přál, takže jsem byl okraden o chuť masa) a bylo i vysušené (dostal jsem well done namísto pokynutého medium). Další chybou byl syrový tymián, který byl smíchán s mletým masem. Tohle samo o sobě je velký gastronomický omyl, na který se nikdo neptal. Bulka chutnala jako zjevená a suroviny byly v burgeru v nepořádku (což způsobilo, že bulka byla rozmočená a nedržela pohromadě). Prostě hrůza… Jediná pozitivní věc na celém zážitku byla obsluha, která byla velmi příjemná.
Vlasta Horák (20.05.25 2:47):
Vážně sem naštvaný, štamgast mi nedovolil s kámoši posedět u stolu a vyhodil nás k jiným. Jsem rozhořčený a stěžuju si na obsluhu, fakt otravná a bez nálady, kazí to ten vibe v hospodě.

Další komentáře:

Přidat komentář
Bezpečnostní kód
(Pokud nerozumíte znakům na obrázku, obnovte stránku)
Poznámka: Váš e-mail nikdy nebude na tomto webu zveřejněn.
Pomozte nám udržet tento web bez urážek nebo obtěžujících komentářů.