Černokostelecký pivovar - Českobrodská 17

MobilTon.cz

Černokostelecký pivovar - Českobrodská 17

Černokostelecký pivovar - Českobrodská 17

Publikováno dne: - Zobrazení: 6 499 - Sdílet
Tisknutelná verze - Verze PDF
Komentáře: 57 - udělat klikněte zde pro zobrazení nebo přidání komentáře
Hlasy: 788 - Hodnocení: 4.3

Pivovar Černokostelecký pivovar: Tradice a Kvalita

Pivovar Černokostelecký pivovar, situovaný na adrese Českobrodská 17, je místem, které byste rozhodně měli navštívit. Je to ideální zastávka pro milovníky piva a české kuchyně, kde si můžete užít výborné jídlo v ryze historickém prostředí.

Vybavení a Atmosféra

Interiér pivovaru je stylově zařízený a dýchá historií, což umocňuje zážitek z návštěvy. Prostor je prostorný s možností bezbarierového vstupu a bezkontaktního parkování. Navíc je k dispozici parkování zdarma na ulici, což ocení každý návštěvník.

Nabídky a Jídlo

Černokostelecký pivovar nabízí pestrou nabídku jídel, kde si přijdou na své jak milovníci masa, tak vegetariáni. Mezi nejoblíbenější pokrmy patří výpečky a česnečka, které jsou často vyzdvihovány návštěvníky jako excelentní. Jak uvádí jeden z hostů: „Jídlo bylo výborné, pivo taky moc dobré.“ I když se občas objeví kritika ohledně kvality a porcí, většina recenzí potvrzuje, že kuchyně má co nabídnout.

Pivo jako Hlavní Atrakcí

Pivovar je proslulý svým skvělým pivem, zejména speciálem Černá svině, který dostává od návštěvníků skvělé hodnocení. „Pivo mají skvělé, jídlo by mohlo proti ceně být lepší,“ říká jeden z hostů. Každý milovník piva si zde najde svůj oblíbený druh, ať už jde o ležáky nebo speciální piva.

Pokud přicházíte s rodinou

Pivovar nabízí bezbarierové parkování a prostředí vhodné pro rodiny s dětmi. Dětský koutek a příjemná atmosféra dělají z Černokosteleckého pivovaru ideální místo na rodinné obědy či oslavy. „Krásné místo pro večeři s přáteli, oslavili jsme zde narozeniny a byli jsme moc spokojení,“ uvedla jedna z návštěvnic.

Co je potřeba vědět před návštěvou

Je třeba upozornit, že pivovar zatím nebere platební karty, což může být pro některé zákazníky nevýhodou. Hosté by měli být připraveni platit v hotovosti. Ačkoliv to někteří považují za nevýhodu, jiní to berou jako součást nostalgie, která k tomuto místu patří.

Závěr

Pivovar Černokostelecký pivovar je místem s charakterem, které spojuje kvalitní pivo, dobrou kuchyni a historickou atmosféru. Pokud hledáte místo, kde si užít skvělé jídlo a pití v rodinné atmosféře, určitě neváhejte a navštivte tento unikátní podnik. Bezbariérové parkování a parkování zdarma na ulici jsou další bonusy, které tuto návštěvu umocní.

Jsme založeni v

Kontaktní linka uvedeného Pivovar je +420774533672

A pokud chcete poslat WhatsApp, můžete to udělat na +420774533672

mapa Černokostelecký pivovar Pivovar, Restaurace v Českobrodská 17

Otevíráme podle následujícího rozvrhu:

Den Otevírací doba
Pondělí
Úterý
Středa (Dnes) ✸
Čtvrtek
Pátek
Sobota
Neděle

Webová stránka je

Pokud chcete změnit jakýkoli prvek, který/é považujete za nepřesný související s tomto portálu, vyzýváme Vás, abyste nám poslali zprávu, abychom to vyřídíme nejdříve. Děkujeme předem děkujeme.

Obrázky

Videa:
Černokostelecký pivovar - Českobrodská 17
Odkázat tento obsah:
Komentáře:

Zobrazeno od 1 do 20 z 57 přijatý(é) komentář(e).

Natálie Kučera (12.07.25 0:52):
Není moc co dodat. Muzeum je skvělé, restaurace a ubytování také úžasné, rád se vrátím.
Marcel Kadlec (11.07.25 8:00):
Krásné místo pro večeři s přáteli, oslavili jsme zde narozeniny a byli jsme moc spokojený. Jídlo velmi dobré, obsluha milá a ochotná. Poté následovala prohlídka muzea a pivovaru, která byla velmi zajímavá nejen pro pánové, ale i děti byly nadšené. Děkujeme.
David Horák (11.07.25 7:37):
Příjemné atmosféra, výborné pivo a kuchyně. A hlavně krásně zrekonstruovaný historický pivovar.
Olga Procházka (11.07.25 7:02):
No tak rychle ke kavárně: obsluha byla docela dobrá, ale co zbytek? Česnečka - kde byla v polévce česnek? BBQ žebra - to BBQ je od toho, že to voní a chutná po kouři. Ne že bych to dal do trouby a na talíř k tomu dám misku s nějakou majonézovou omáčkou ze supermarketu. Guláš - ta hořká cibule na posypu, maso jak žvýkačka... To vážně??? No a nakonec tatarák - neurčitá hmota v konzistenci paštiky, namíchaná z bohemvíco. O pivu se moc nezmíním - dvanáctka na úrovni desítky z velkých pivovarů... Za mě: UŽ NIKDY!!!
Magdaléna Holub (09.07.25 9:04):
Zvláštní pivovarský hostinec, který má na čepu svá piva i piva příbuzných malých pivovarů. Pořádá také prohlídky pivovarského muzea ve svých prostorách ....
Gabriela Bláha (09.07.25 0:57):
Jídlo jako vždy výborné. Vyplatí se přijít včas, déle už je vyprodané to nejlepší jídlo. Pivo je výtečné. Je moc velká škoda, že nelze platit kartou v dnešní době.. za to strhávám hvězdičku.
Robert Kubíčková (05.07.25 13:41):
Nejlepší tradicni ceska kuchyne sirokem okoli. Velice radi se vracime na obed a vzdy jsme spokojeni.
Milada Krejčí (02.07.25 15:00):
Včera jsme tady slavili svatbu naší dcery, bylo to naprosto úžasné! Stoly byly krásně připravené a ozdobené, v pivovaru byla úžasná atmosféra. Určitě doporučuji navštívit! 👍👏🙂
Pavel Říha (01.07.25 13:58):
Pánbůh to je tak nádherné místo! To není pivovar, ale sbírka těch nejkrásnějších věcí našich předků. Prostě muzeum. Mám rád ty podivíny sběratele, a místní majitel je opravdový guru. Ten dvůr, ty sudy, vozy, milion cedulí, stará telefonní budka, mlýnky, porcelán, záchody, Ludvíkův salonek, dlažba..... Prostředí je úžasné! Z piv na čepu jen ležáky, sem by se ani nějaká IPA, nebo kyselka nehodily. Moc dobrá klasika jako kmínka, kontušovka, chilli griotka... K jídlu skromný výběr. Česnečka super, paštika taky. Na smažáku není co zkazit. Holky co nás obsluhovaly, byly sympatické. Ceny příjemné.
Libor Kříž (01.07.25 6:08):
Velice jsme si pochutnali a obsluha byla úžasná. Díky doporučení jsme si odnesli pár piv domů. Je to skvělé, když obsluha něco ví o tom konkrétním pivu a řekne nám, co je nového a co bychom rozhodně měli ochutnat 🤗👏👌👌👌 Děkujeme…
Sára Kubíčková (27.06.25 21:51):
Pivo 🍻 jsem nevyzkošel, ale jídlo Dobré. Úžasné čisté a ftipné WC ...
Vladimír Kubišta (27.06.25 15:30):
Rád sem sem tam zajel na dobrý pivo a oběd. Nyní ceny obědů o víkendu zvýšili dvakrát. Při těchto cenách bych očekával alespoň možnost platit kartou.
Alena Šulc (24.06.25 23:02):
Velmi milé prostředí, relaxační atmosféra, obsluha, nabídka, pití naprosto úžasné a celkový dojem vynikající.
Jana Švec (22.06.25 14:19):
Pivo moc dobrý, ale provozák byl na ránu. Jen díky zkušenostem s ním se nehodlám znovu ukázat. Má pocit, že je mistr světa a že speciální postupy musí zákazník automaticky znát. Až si vyndá hlavu z místa, kam slunce nesvítí, tak se rádi znovu zastavíme. Byli jsme u vás 30.8.2023 odpoledne, jen ať se lépe identifikuje.
Zuzana Kuka (19.06.25 3:52):
Prijemna obsluha. Skvela kuchyne. Velke dik personálu. Ceska klasika za prijatelne ceny. Super kvalita jidel. At se dari i nadale udrzet kvalitu jidel.
Šárka Šrámek (14.06.25 6:47):
Jídlo dobříšek, skvěle dochucené, porce tak velké, až jsem ani věděl, kam s nimi. Prostředí zajímavý, ta sbírka starých cedulí má fakt šmrnc. No ale obsluha, to je mínus pět hvězdiček. To že nepřijímají karty mě sice netrápí, to chápu. Ale ta řeči typu: "Když neberou karty, tak kradou", to mě fakt štve. Provoz terminálu není zadarmo a je to jejich rozhodnutí. Stejně tak jako je to rozhodnutí hosta, jestli si dá česnečku nebo gulášovku, nebo třeba ani jedno.
Ale ten moment při placení, kdy servírka hned sama sebe označila, že "Korunu nemám!" a zbytek položila na stůl a zmizela. Tahle slečna by měla smůlu, protože by jinak dostala od té koruny dvacku. Dát zpropitné, ať už korunu nebo stokorunu, je věcí hosta, ne obsluhy. A mít vracením drobného starost o podnik.
Hana Růžička (11.06.25 0:08):
Do pivovaru s mužem chodíme rádi, ale neradi se necháváme okrádat. Již potřetí v řadě se nám stalo, že nám bylo naúčtováno více, než jsme vypili. Poprvé nám slečny z obsluhy řekly, že příští návštěvu máme pivo zdarma, jako omluvu. Další návštěvu jsme místo piva “zdarma” dostali 2 piva navíc na účtě. No a poslední návštěva, kdy jsme měli dohromady 6 piv, nám bylo opět naúčtováno o pivo více. Už vím, že to není náhoda a obsluha to dělá úmyslně. Pokud pivovar ještě někdy navštívíme, předem si spočítáme, kolik máme doopravdy platit.
Michaela Král (09.06.25 21:17):
Jídlo skvělé, pivo nadstandardní, ale v roce 2024 neberte karty, když terminál stojí 500 korun a je váš, to je nakakání zákazníkům na hlavu. Jsem tady na pivo a ne abych létal do bankomatu.
Stanislav Němec (09.06.25 0:31):
Při dnešní návštěvě pivovaru nás obsluhoval personál s kyselým výrazem ve tváři, jakoby nám dělali laskavost, že vůbec přišly. Všichni byli pomalí a nepřátelští a vadilo mi, jak si místo toho, aby se starali o zákazníky, raději povídali mezi sebou. Absolutní nedostatek zájmu o nás. Byla jsem tu poprvé a naposledy.
Daniela Kohout (06.06.25 13:03):
Přijel jsem sem poprvé a musím říct, že obsluha byla milá a rychlá. I když jsme si objednali obědové menu, čekali jsme asi 25 minut, i když jsme byli jediní v restauraci. Jinak prostředí bylo příjemné.

Další komentáře:

Přidat komentář
Bezpečnostní kód
(Pokud nerozumíte znakům na obrázku, obnovte stránku)
Poznámka: Váš e-mail nikdy nebude na tomto webu zveřejněn.
Pomozte nám udržet tento web bez urážek nebo obtěžujících komentářů.