To Je Bistro - Pražská Tř. 322/4

MobilTon.cz

To Je Bistro - Pražská Tř. 322/4

Publikováno dne: - Zobrazení: 5 819 - Sdílet
Tisknutelná verze - Verze PDF
Komentáře: 52 - udělat klikněte zde pro zobrazení nebo přidání komentáře
Hlasy: 628 - Hodnocení: 4.6

To Je Bistro: Útulný prostor s vynikající nabídkou

V srdci Hradce Králové, konkrétně na Pražské třídě 322/4, se nachází oblíbené bistro, které láká nejen na skvělé jídlo, ale především na příjemnou atmosféru. Místo je ideální pro skupiny, rodiny s dětmi a dokonce i pro pracovní setkání.

Venkovní posezení a parkovací možnosti

Bistro disponuje venkovním posezením, což je perfektní pro letní dny. Návštěvníci ocení také bezplatné parkoviště v okolí, které usnadňuje přístup ke bistru. Pokud přijedete autem, můžete využít parkování zdarma na ulici.

Dieta a nabídka stravování

To je Bistro nabízí širokou nabídku stravování, která obsahuje i variace pro vegetariány. Můžete si zde vychutnat úžasné zákusky a skvělou kávu, kterou mnozí návštěvníci hodnotí jako jednu z nejlepších v Hradci. Pro milovníky snídaní je zde bohatý výběr od snídaně po brunch.

Možnosti služeb a platby

V bistru jsou povoleny kreditní a debetní karty, včetně NFC plateb, což usnadňuje platbu. Bistro také akceptuje rezervace, což je doporučeno vzhledem k jeho popularitě.

Příjemná obsluha a atmosféra

Obsluha je známá svou milostí a ochotouútulné prostředí, i když se v době většího náporu hostů může místy ozývat mírně vyšší hluk.

Co říkají návštěvníci?

Mnozí hosté se shodují na tom, že vejce Benedikt servírované v bistru patří mezi nejlepší v regionu. I přesto se najdou názory, že by některé pokrmy mohly být lépe dochuceny. Průměrné hodnocení není nic, co by mělo odradit potenciální návštěvníky, neboť většina recenzí vyzdvihuje právě kvalitu a čerstvost ingrediencí.

Závěr

Pokud hledáte místo pro skvělou snídani nebo brunch v Hradci Králové, To je Bistro je rozhodně skvělou volbou. S množstvím možností pro děti, útulným prostředím a špičkovou kávou se jedná o místo, které stojí za návštěvu nejen místních, ale i turistů v okolí.

Adresa našeho zařízení je

Kontaktní linka uvedeného Bistro je +420773834123

A pokud chcete poslat WhatsApp, můžete to udělat na +420773834123

Otevíráme podle následujícího rozvrhu:

Den Otevírací doba
Pondělí
Úterý
Středa (Dnes) ✸
Čtvrtek
Pátek
Sobota
Neděle

Webová stránka je

Pokud vyžadujete změnit jakýkoli prvek, který/é považujete za nepřesný o této stránce, vyzýváme Vás, abyste nám doručili zprávu, a to vyřídíme rychle. Předem děkujeme.

Obrázky

Komentáře:

Zobrazeno od 1 do 20 z 52 přijatý(é) komentář(e).

Ivo Šmíd (30.07.25 20:10):
Navštívil jsem toto místo již několikrát. Příjemné, ale vždy plné, je třeba si rezervovat nebo čekat chvíli. Na lehce kyselé Benedikta jsem již zvyklý, turecká vejce jsou zajímavým zpestřením. Doplnil bych ještě shakshukem, ať je něco zeleninového. Zákusky a kafe mají skvělou kvalitu...jenom mi trochu uniká to kafe bez lžičky a absence cukru na stole...já sice necukruji, ale co kdyby někdo chtěl? Obsluha působí poněkud uspěchaně, neosobně :). A parkování je o trochu horší...Určitě se ale vyplatí navštívit znovu.
Božena Novotný (30.07.25 9:27):
Tý tohle místo jsem si oblíbila ještě když byli na Pospíšilově ulici. Skvělý snídaně, vymyšlený obědy a hlavně výborná káva - pražírna Chroast. Obsluha vstřícná, komunikativní. Když sme se ptali na nějaké podrobnosti o kávě, dali kvalitní informace. Vřele doporučuju, nezůstanete litovat. 👍🏻
Emil Kohout (29.07.25 21:23):
Krásné bistro, ale menší. Sedíte tedy velmi blízko ostatním zákazníkům. Dlouhé čekání, za které se velmi milá obsluha omluvila a nabídla menší zákusek jako omluvu, což si cením. Jídlo samo o sobě - velká porce, zajímavé kombinace, ale dochucení mohlo být výraznější, doporučuji domácí limonády. Parkování v blízkosti objektu.
Bedřich Říha (29.07.25 0:50):
Pozor, podnik je teď rozdělený tak, že To je bistro je nyní prostor bývalé kavárny Mooney. Uvnitř to vypadá jinak a nemají specialitní kávu, pouze Julius Meinl. Brunch s vajci Benedict, pošírovanými vejci a humusem byl lahodný a za dobrou cenu.
Šárka Kubíčková (28.07.25 20:21):
Průmysl. Nádherný projekt v HK. Navštíveno záměrně v tour de Lukáš Hejlik. Nadšená a v brisku jako pokojíčku po vejcích benedikt s lososem. Prostředí stylové. Obsluha usměvavá a přátelská. Jídlo lákavé všechno. Nabídka v menu nápaditá a ty zákusky ve výkladu. A zmrzka. Dopolední brunch na jedničku.
Radim Beneš (21.07.25 9:13):
Úžasné místo (nejen) na snídani. I když byl dostatečně zaneprázdněný, musel jsem na jídlo čekat déle, ale obsluha mi bez váhání nabídla zdarma koláček. Mají zde vlastní pekárnu, takže sem často zavítají lidé s taškou, kteří si jdou pro čerstvý chléb. Vše chutnalo skvěle, zejména bych chtěl zdůraznit kulajdu se sázeným vejcem - prostě neskutečná lahůdka!
Zdeňka Kubík (19.07.25 23:44):
Velmi příjemná bistro s moc milou obsluhou. Jídlo bylo úžasné. Rozhodně doporučuji.
Josef Horák (19.07.25 5:21):
To je můj oblíbený bistró s pestrým výběrem lahůdek a velmi milým personálem :)
Marcel Kubíková (13.07.25 15:20):
Moderní stravovací bistro v berlínském hipster stylu. Vonné vejce benny bylo opravdu skvělé, a obsluha byla také v pohodě.
Růžena Bláha (12.07.25 14:53):
Výborné jídlo, nabídka plná chutných variant, přátelské prostředí a hodně milý personál, včetně pana šéfkuchaře, který rád doporučí! 10/10 ✨
Zbyněk Moravec (10.07.25 8:33):
Výborné Benediktové vejce s pochoutkou ze šunky, křupavou brioší a holandskou omáčkou. Skvělé kapučíno.
Slávek Bláha (09.07.25 17:41):
Objednali sme si vajíčka benedikt a raňajkový hamburger. Keď nám jedlo priniesli, boli sme milo prekvapení z veľkosti porcie. Pečivo pod vajíčkami bolo trochu suchšie a omáčka kyslejšia, ničmenej sme boli so jedlom spokojní!
Pri príchode dostanete vodu, čo je veľký plus. K raňajkám sme si objednali kávu a musím povedať, že bola skvelá.
Chválim príjemnú obsluhu! 🙂

Jednu hviezdičku dolu dávam za atmosféru - ak sa v bistre stretne veľa ľudí, je tam skutočne hlučno a to počas raňajok veľmi nevyhľadávam.

V závere, To je Bistro určite stojí za návštevu. 🙂
Ivana Krejčí (05.07.25 10:29):
Příjemný bistros v zajímavém prostředí. Byla jsem mile překvapena chutí fermentované kávy. Jídlo, zejména díky použití domácího chleba, který zde pečou a považuji ho za nejlepší v Hradci, bylo vynikající. Grilovaný sýr skvěle doplnil nakyslou chuť nakládaných ředkviček a cibule. Sladké třešňové palačinky s vanilkovou zmrzlinou byly luxusní.

Po jídle nás majitel zkontroloval, zda jsme spokojeni.

Doporučoval bych přidat cedulky na WC, aby hosté nebloudili do skladu nebo do kuchyně.

I když jsem se dříve nad jídlo v bistru nepříliš nadšený, tentokrát se nám návštěva opravdu vydařila.
Viktor Moravec (02.07.25 5:27):
Trošku to přeceňuju - to nebylo pro mě. Benediktovo vajíčko bylo moc kyselé a přepečené. Limonáda nesklouzla jako ta "domácí", a ten speciální chléb mi připomínal spíš toast. Ale jinak hezký interiér a ochotný personál.
Matěj Horák (01.07.25 18:41):
Výborné domácí pečivo a zákusky, studenti mají zde 20% slevu. Naprosto skvělé prostředí pro relaxaci a pochoutky!
Soňa Kubišta (30.06.25 18:55):
Všechno paráda! Jídlo výborně ochucené, velké porce, rychlá a milá obsluha. Rozhodně doporučuji. 🙂
Dalibor Šťastný (30.06.25 11:17):
Obchod, kavárna a trochu malá restaurace dohromady. Jídlo výborné 👌 Jen trošku pomalejší servis. Čeká se déle, ale výsledek je skvělý.
Richard Procházka (29.06.25 5:58):
Jídlo - naprosto úžasné, nejlepší Vejce Benedikt, co jsem kdy měl. Omáčka není zbytečně kyselá, jak je dnes moderní, a bylo tam spoustu šunky a omáčky. Božské.
Obsluha - velmi milá, příjemná a ochotná. Poradí, pomohou a májí vtipné poznámky.
Atmosféra byla příjemná, ale trochu hlučná.

Edit: Také jsme si odnesli jejich Chléb. Ten je úplně božský 🤤
Kristýna Konečný (28.06.25 15:14):
Přijela jsem do bistra a tam ani noha, to už mě mělo varovat.... Poprosila jsem o kávu s sebou v 12:57, obsluha požádala o 80 korun českých (i v té Sázavě mají levnější kafe). Je 13:03 a slečna stále něco dělá tak, abych ji neviděla, stroj však hučí. V 13:05 vchází asi provozní, jde k pultu si umýt ruce, jak se otočí, kouká mu kus zadku i té suprové čárce. V 13:08 stále nemám tu kávu (byla jsem tam jediná) a stojím u pultu a poslouchám, jak si provozní stěžuje na nějakého člověka a je sprostý. Ty časy znám dobře, protože můj manžel pracuje v ZVU a měl končit ve 13:00, takže jsem se stále dívala na hodiny a čekala, až mi zavolá, že už jde k autu. Ta káva byla pro něj, dala jsem mu ji, napil se a řekl, že takhle hnusné kafe nepil, ať se nehádám. Tak jsem ho také ochutnala - měl pravdu, nedalo se to pít a ještě to bylo velikost piccolo. Už se nedivím, že pokaždé, když jdu kolem a že tam chodím často, je prázdný.
Anežka Dvořák (27.06.25 13:38):
Tohle bistro v Hradci chybělo. Snídaně byla úžasná! Vše domácí a čerstvé, s láskou pečené a připravované!

Další komentáře:

Přidat komentář
El nombre debe tener al menos 2 caracteres.
Por favor, introduce una dirección de correo válida.
Debe escribir el código completo (5 dígitos).
(Pokud nerozumíte znakům na obrázku, obnovte stránku)
El comentario debe tener al menos 10 caracteres.
Poznámka: Váš e-mail nikdy nebude na tomto webu zveřejněn.
Pomozte nám udržet tento web bez urážek nebo obtěžujících komentářů.